Chrome gaat Flash blokkeren

Chrome de browser van Google zal in september beginnen met het blokkeren van de plug-in van Flash. Ze willen zo van HTML5 de standaard maken voor onder andere video's en games.

Het Chrome team hoopt zo hun browser sneller en vooral veiliger te maken.

Ooit was Flash een veelgebruikte plug-in om in browsers bijvoorbeeld video's, en games toe te passen. De Flash plug-in werk echter niet op mobiele apparaten en heeft vaak te kampen met lekken.

Wat betekent dit voor u?

Voor de meeste internetgebruikers veranderd er niets, maar heeft u zelf een website dan is dit zeker een belangrijk aandachtspunt. Chrome is namelijk één van de populairste browsers en dit betekent dat u mogelijk bezoekers op de website gaat mislopen door het gevolg van een niet correct functionerende website.

De meeste nieuwe websites gebruiken tegenwoordig geen flash meer, maar heeft u een eigen website en is deze al een tijdje aan een grote update toe? Dan is dit het juiste moment om het één en ander uit te zoeken. Maakt uw website gebruik van flash, dan is het de hoogste tijd om uw website te updaten of wellicht is het tijd voor een compleet nieuwe website.

Toe aan een nieuwe website?

Wilt u een eenvoudig en flexibel cms om uw website te beheren? Of heeft u specifieke wensen en eisen en wilt u een website op maat laten ontwikkelen? Future Forward - creative software developers for web, mobile, touchscreens & things – vertelt u graag meer over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en informatief gesprek. Bel 0181-413112 of mail naar info@ffwd.nl.